Privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Vores hjemmesideadresse er: https://victorious.dk

VICTORIOUS ApS
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1

2920 Charlottenlund

CVR: 41076305
info@victorious.dk

I denne persondatapolitik redegøres der for, hvordan Victorious anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger vores hjemmeside. 
Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet. 
 

Indsamling ved besøg på Victorious hjemmeside

Victorious har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. 

Når du har besøgt Victorious hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  1. Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”,
  2. hvilken browser du bruger,
  3. hvilken ip-adresse du har,
  4. lokation på den server du benytter dig af
  5. din internetudbyder

Når du browser på nettet, efterlader du dig et “elektronisk spor“, som afslører, hvor du har været. Det spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, f.eks. “Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.nordicbath.dk”. 

De fleste browsere fortæller om deres fabrikat og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 7.0. Serveren kan så returnere den side du har bedt om, således at den vises korrekt med netop din browser. 

Samtidig med at din browser beder om www.nordicbath.dk sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din ip-adresse (din “adresse” på internettet). Serveren ved så, hvor den side, som du har bedt om, skal sendes hen. Afhængigt af det operativsystem og den browser du bruger, sender browseren ofte også dit brugernavn til serveren – det brugernavn du anvender, når du logger på din maskine. 

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Victorious hjemmeside via Google Analytics og Hotjar. Victorious indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. Victorious anvender Google Analytics og Hotjar samt LinkedIn Pixels til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics og LinkedIn. 

Formålet med indsamlingen


De oplysninger, som er nævnt ovenfor, kan Victorious bl.a. bruge til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på www.nordicbath.dk. 

Victorious kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra f.eks. en søgemaskine. 

Oplysningerne anvendes udelukkende i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af Victorious hjemmeside. 

Cookies