Om Victorious

Om victorious

Et gadekryds mellem klassisk netværksgruppe
og målrettet personlig udvikling.

Victorious er en
specialiseret udbyder af netværksgrupper.

Victorious drives af en lidenskab for at skabe et miljø, hvor henholdsvis direktører og nuværende erhvervstalenter kan vokse og udvikle sig i selskab med ligesindede.

Inspireret af Victor Feddersens bemærkelsesværdige Olympiske karriere og Guldfirerens ekstraordinære toppræstationer, er vi dedikerede til at fremme en kultur af excellence, teamwork og kontinuerlig forbedring.

Vores mål er at skabe de bedste netværksgrupper og læringsfællesskaber, der spejler de olympiske værdier: Hurtigere, Højere, Stærkere, Sammen.

Ved at tilbyde fortrolige og eksklusive netværksgrupper for både etablerede direktører og unge talenter, samt ved at arrangere virksomhedsbesøg under temaet ‘Verdensklasse’, sigter vi mod at inspirere og udruste vores medlemmer med indsigt og færdigheder, der er nødvendige for at levere og præstere på et globalt topniveau.

Victorious er ikke blot et netværk; det er en bevægelse mod at opnå personlig og professionel storhed, drevet af samme ånd, der har ført til historiske sportspræstationer

“Min mest markante erfaring
og uddannelse har jeg fået
sammen med Guldfireren, der
vel er Danmarks mest succesfulde
hold på tværs af idrætsgrene.
Vi var internationale markedsledere i 22 år.”

VICTOR FEDDERSEN,
GRUNDLÆGGER AF VICTORIOUS


Executive Director
Per Henrik Brask

Per Henrik har i adskillige år arbejdet i rollen som CxO i forskelligartede virksomheder og brancher, og giver Victorious en helstøbt person med viden og erfaring, der er direkte overførbar i rollen som facilitator for vores netværksgrupper. Desuden er rollen som netværksfacilitator blevet trænet hos en anden af markedets stærke udbydere. Du kan se Per Henrik på LinkedIn her: https://www.linkedin.com/in/perhenrikbrask/

Book en personlig samtale