Events

EVENTS

Udfordringer opstår på et kontor.
Løsninger findes ude i virkeligheden

ekstraordinært virksomhedsbesøg

Rundvisning, adgang til backstage village og gratis drikkevarer

Du er inviteret behind the scenes til en uforglemmelig og særlig festivaloplevelse på Roskilde. Det er fredag, den 30. juni kl. 10 Sæt hele dagen af og få dig en på “opleveren” og lær samtidig om, hvordan Roskilde Festival år efter år opnår succes og fastholder målgruppen.

Victorious kan eksklusivt tilbyde en dag på Roskilde og i Backstage Village, som er Roskilde Festivals område for partnere, professionelle og medier.

Det koster 4.995 kroner + moms.

Virksomhedsbesøg til Roskilde Festivallen
Fredag den 30. juni (Frist for tilmelding: 12. maj)
kl. 10:00-??:00

airofit

Hør historien om den Dansk udviklede lungetræner der ved blot 10 min. daglig brug (siddende afslappet), kan forbedre din søvn, din performance, dit velvære og meget andet.

Virksomhedsbesøg
Torsdag den 31. august
kl. 16:00-18:00

DAnmark til de olympiske lege 2024

Danmark arbejder med de sidste forberedelser op til OL i Paris 2024. Det er en mellemstor organisation bestående af et utal af interessenter og involverede parter, der skal få alt til at gå op i en højere enhed d. 26. juli 2024, hvor legene starter med et barg af en åbningsceremoni.

Forberedelserne har stået på i mange år og Chef de Misson Søren Simonsen (adm. dir. for den Danske delegation alle inkl.), vil med dette oplæg give dig et sjældent indblik i arbejdet og forbredelserne omkring Danmarks deltagelse ved OL

Tirsdag den 10. oktober
kl. 16:00-18:00

Sted: Storkøbenhavn, annonceres præcist senere.

Astralis

Virksomhedsbesøg
Torsdag den 24. november
kl. 16:00-18:00

Få indblik i e-sportens eksplosionsagtige vækst. Ex-landsholdsmålmand på Håndboldlandsholdet og i dag Director of Sports hos ASTRALIS, Kasper Hvidt, deler ud af sin viden og erfaring om udvikling af verdens bedste e-sports hold.

Hvem vil du gerne se/besøge?

Virksomhedsbesøg
2024
kl. 16:00-18:00

Book en personlig samtale